Lifestyle Change

De Ultieme Methode Om Grip Op Je Gewicht te Krijgen

Je hebt de afgelopen jaren waarschijnlijk al van alles geprobeerd... maar mijn Lifestyle Change Cursus nog niet!

 

Lifestyle Change beperkt zich niet tot meer bewegen en minder eten. De cursus helpt je om inzicht te krijgen in hoe je ongezonde relatie met voeding is ontstaan, waarom dat ervoor heeft gezorgd dat je bij je vorige afvalpogingen uiteindelijk terugviel en hoe je door gedragsverandering definitief je streefgewicht kan bereiken.

Door mijn Lifestyle Change Cursus ga je...

- Leren welke obstakels er zijn en hoe je die kan overwinnen
- Lekkerder in je vel zitten
- Meer energie krijgen
- Je streefgewicht bereiken zonder strikt dieet
- Leren hoe je definitief grip op je gewicht kan houden       

Waarom Lifestyle Change?

Past in een Drukke Agenda

Bewezen Resultaten

Persoonlijke Support

Mindset Coaching

Workouts Voor Thuis

Recepten en Voorbeeldmenu's

Persoonlijke Support

Ontvang feedback op je huiswerkopdrachten, antwoord op al je vragen, high-fives bij iedere overwinning en een steuntje in de rug als je even vastloopt.

mindset coaching

Ook jij weet dat je mindset veranderen het belangrijkste is en dat is precies waar ik je mee ga helpen met levens-veranderende videolessen!

workouts voor thuis

Doe mee met de workouts voor thuis. Er is voldoende uitdaging en afwisseling om je doel te bereiken en ik bied alternatieven aan voor verschillende niveau's.

Recepten en voorbeeldmenu's

De snelle, smaakvolle recepten en voorbeeldmenu's geven je de leidraad voor je nieuwe, gezonde voedingspatroon. Heb je vragen over voeding? Stel ze allemaal!

Annemieke, verloor 27 kilo

"Na tientallen pogingen had ik geaccepteerd dat ik te dik was. Maar stiekem verlangde ik toch naar een fitter en gezonder lijf. Het enthousiasme van Olav, en zijn overtuiging dat iedereen het kan als ze maar de juiste hulp krijgen, trok mij over de streep. Ik ben goed begeleid en kreeg iedere keer de adviezen en steuntjes in de rug die ik nodig had om mijn doel te bereiken. Ik ben 23 kilo kwijtgeraakt en heb ontdekt dat ik veel meer kan dan dat ik eerst dacht. Zolang als ik maar in mijzelf geloof en de juiste stappen zet die nodig zijn om mijn doelen te bereiken!"

Lia, verloor 33 kilo

"Toen ik begon met Lifestyle Change zag ik eigenlijk geen andere oplossing meer dan een maagverkleining. Dat wilde ik niet, dus ik besloot nog één poging te wagen. Lifestyle Change was een pittig traject, maar ik kreeg iedere keer de hulp die ik nodig had op het moment dat ik eigenlijk de handdoek in de ring wilde gooien. Olav bleek de coach die ik nodig had. Ik ben 33 kilo afgevallen en heb meer vertrouwen in mezelf gekregen. Ook heb ik geleerd dat ik hulp mag vragen als ik die nodig hebt en dat belangrijke dingen tijd mogen kosten. Ik ben erg blij met wat ik bereikt heb!"

Arjan, verloor 23 kilo

"Ik heb diabetes type 2 en had begrepen dat het daarmee extra moeilijk is om af te vallen. Ik vond het dan ook moeilijk om nog te geloven dat het mogelijk was om in vorm te komen, maar. wilde het nog een kans geven. In mijn beleving begon ik met een dieet, maar het is een echte Lifestyle Change geworden. Na 10 jaar medicatie ben ik van mijn insulinepomp af en ben ik andere medicatie ook aan het afbouwen. Dat ik ook nog eens 23 kilo ben afgevallen voelt als een bonus."

Gebruik de code NOOITMEERDIK (hoofdletters) voor 10% korting

Honderden mensen gingen je voor en veranderde hun leven.

Binnen 14 dagen niet overtuigd? Dan krijg je je volledige aankoopbedrag binnen 7 dagen dagen teruggestort.

Nu tijdelijk inclusief een 50% kortingsvoucher voor een van mijn andere hulpmiddelen.

Gebruik de code NOOITMEERDIK (hoofdletters) voor 10% korting

Neem Contact Op

"Je kan alles bereiken wat je wilt, alleen soms heb je een beetje hulp nodig!"

Pretoriusstraat 60

3851 ZM Ermelo

E-mail: olav@nooit-meer-dik.nl

Telefoon: 06-33130984 (alleen Whatsapp)

© 2019 Get Healthy