5 tips waarmee jij je Goede Voornemens een boost kan geven!

Goede Voornemens zijn niks zonder een plan. Hoe ga je ervoor zorgen dat je je streefgewicht bereikt en dit het jaar wordt van jouw Lifestyle Change? Ik heb een paar praktische tips voor jou op een rij gezet. 1. Drink calorie-arm.

Een glas melk, vruchtensap of frisdrank bevat al snel 100 calorieën. Zonder dat je het door hebt kunnen je drinkkeuzes het je het lastig maken om kilo's kwijt te raken. Beperk jezelf tot thee, water en calorie-arme dranken en de eerste winst is binnen!


2. Wees waakzaam in de namiddag en drink na het avondeten alleen nog maar thee en water.

In de namiddag kakken we meestal een beetje in en in aanloop tot het avondeten stijgt ons hongergevoel. Dat is een van de momenten waarop we vaak onbewust heel veel ongezonde calorieën nuttigen! Neem een stukje fruit of schaaltje magere kwark als alternatief en drink daarbij veel water zodat je je maag vult met gezonde dingen die laag in de calorieën zijn. Na het avondeten is het natuurlijk ook altijd wat moeilijker, dus beperk jezelf dan alleen tot thee en water. Dat is een duidelijke afspraak met jezelf waarbij goed en fout feilloos te onderscheiden zijn.


3. Kom in beweging.

Beweging zorgt voor een fit gevoel en je verbrand er calorieën mee. Voel je je wat moe? Maak een stevige wandeling of vereer de sportschool met een bezoek. Je voelt je gegarandeerd energieker en het draagt bij aan je doel!


4. Deel je doel.

Doelen die we stilletjes voor onszelf stellen gooien we meestal makkelijker overboord dan doelen die we met mensen gedeeld hebben. Zoek 1 of 2 mensen uit waarvan je weet dat ze je een spiegel durven voor te houden en nodig ze uit in je veranderingsproces.


5. Vraag hulp. Coaching wordt niet voor niets steeds populairder. Hulp vragen is nog nooit zo hot geweest! Toch vinden veel mensen met overgewicht het lastig en dat heeft meestal te maken met je zelfbeeld. Je wilt andere mensen niet tot last zijn. Maar coaches krijgen er energie van als ze je mogen helpen. Ik in ieder geval wel! Zoek een coach die jouw support is tijdens de moeilijke momenten.Als je serieus met deze tips aan de slag gaat dan kan het bijna niet anders dan dat dit jaar, jouw jaar wordt! Wil je meer handvatten? Bestel dan nu mijn boek NOOIT MEER DIK. Klik hier.

0 views

Neem Contact Op

"Je kan alles bereiken wat je wilt, alleen soms heb je een beetje hulp nodig!"

Pretoriusstraat 60

3851 ZM Ermelo

E-mail: olav@nooit-meer-dik.nl

Telefoon: 06-33130984 (alleen Whatsapp)

© 2019 Get Healthy