Dromen zijn geen bedrog!

Ik ben ervan overtuigd dat je alles kan bereiken wat je wilt, als je er maar voor gaat!


Al jaren riep ik zo nu en dan dat ik een boek wilde schrijven over de psychologische aspecten waar heel veel mensen met #overgewicht mee worstelen maar waar, wat mij betreft, veelte weinig over gesproken wordt. De focus in de wondere wereld van #diëten ligt nu eenmaal vooral op meer #bewegen en minder #eten, want daarmee bereik je heel snel #resultaat en dat is natuurlijk wat iedereen wilt. Helaas verdwijnt dat resultaat ook vaak als sneeuw voor de zon wanneer het welbekende #jojo-effect intreedt. Hoe je dat voorkomt? Met het antwoord op die vraag heb ik mij altijd veel beziggehouden, en ik durf wel te stellen dat ik daar het een en ander over weet 😉


In 2018 besloot ik dan eindelijk daad bij woord te voegen en de eerste letter op papier te zetten. Een jaar later was het manuscript af en bestormde ik enthousiast meerdere uitgevers met mijn verhaal waarna ik veel afwijzingen voor mijn kiezen kreeg. Dat had ik wel verwacht want ik had J.K. Rowling, de schrijfster van Harry Potter, ooit in een interview horen zeggen dat ze meer dan 100 afwijzingen had gekregen voordat er iemand was die in haar geloofde. Nu heb ik niet de illusie dat ik J.K. Rowling ben, dus ik was voorbereid op het ergste, maar toen kwam er iemand op mijn pad met wie ik meteen een klik had. Met hem heb ik inmiddels de hand geschud.


Hier (foto) is waar het gaat gebeuren! Binnen 6 tot 9 maanden rollen mijn boeken vers van de pers. Voor mij wederom de bevestiging dat je alles kan bereiken wat je wilt, als je er maar voor gaat!


Dit boek heb ik geschreven om iedereen die worstelt met overgewicht en op zoek is naar handvatten waarmee de mentale strijd, die er met iedere poging gepaard gaat, gewonnen kan worden. Ik verwacht dat de pre-sale eind dit jaar losbarst. Voor iedereen die dan een order plaatst regel ik een gave bonus. Wat? Daar kom je vanzelf achter als je mij blijft volgen. Stay tuned 😉

4 views

Neem Contact Op

"Je kan alles bereiken wat je wilt, alleen soms heb je een beetje hulp nodig!"

Pretoriusstraat 60

3851 ZM Ermelo

E-mail: olav@nooit-meer-dik.nl

Telefoon: 06-33130984 (alleen Whatsapp)

© 2019 Get Healthy