Je Bent Het Waard!

Ik kwam deze video tegen op #YouTube en ik werd direct geraakt. Ik moest hem gewoon delen!


Ik ken zoveel mensen die zichzelf waardeloos voelen. Die niet goed voor zichzelf zorgen door de dingen die ze hebben meegemaakt en door de dingen die andere mensen ze hebben aangedaan, of tegen ze hebben gezegd. Weken, maanden en vaak zelfs jarenlang is hetgeen ze is overkomen hun verhaal, hun levensverhaal, en daar gedragen ze zich dan ook naar. Ze verwaarlozen zichzelf. Wat Jeremy Anderson, de spreker in deze video, prachtig samenvat is hoe absurd dat eigenlijk is. Want voor niets en niemand zijn we zo streng als voor onszelf. Zelfs niet voor een geldbriefje...


Bekijk de video, maar voordat je dat doet wil ik je meegeven dat je het echt waard bent om goed voor te zorgen, waard bent om in te investeren en waard bent om in te geloven. En als je dat soms moeilijk vindt, in jezelf geloven, weet dan dat ik dat in ieder geval doe. Ook al kennen we elkaar misschien nog niet. Ik heb vaak genoeg het bewijs gezien dat iedereen kan bereiken wat hij/zij wilt, alleen hooguit wat hulp nodig hadden in dat proces.0 views

Neem Contact Op

"Je kan alles bereiken wat je wilt, alleen soms heb je een beetje hulp nodig!"

Pretoriusstraat 60

3851 ZM Ermelo

E-mail: olav@nooit-meer-dik.nl

Telefoon: 06-33130984 (alleen Whatsapp)

© 2019 Get Healthy